Guna Strategi Video Youtube Untuk Buat Duit

Ramai orang suka tengok video. Di facebook macam macam video mereka share , kalau satu video klip tu bagus semacam penyebaran viralnya sangat cepat sampai boleh mencecah berjuta pelawat hanya dalam beberapa hari saja. Satu contoh ialah Video Gangnam Style dan dah jadi satu fenomena semua nak tiru buat video cara gangnam style ni.  Ngada ngada sungguh manusia ni semua nak ambil kesempatan nak tumpang glamor. hahaha…biasalah tu.   .. cer bayangkan kalau video kita dapat sambutan macam tu fuuh… boleh popular sekejap dan kalau la video kita pasal bisnes dah tentu kaut duit berkilo kilo.

Ini signal yang bagus untuk sesiapa yang nak buat duit online. Guna strategi pemasaran video online dengan youtube .

Tapi masalahnya ramai yang pandai tengok ja tapi tak pandai nak buat dan upload video ke youtube.  So macamana nak buat duit? Mujur la ada juga usahawan internet yang rajin buat panduan bagaimana nak buat duit dengan video di youtube ini.

Kalau anda memang nak belajar bagaimana nak itu bagaimana nak ini untuk buat video dan upload ke youtube  boleh dapatkan panduan dengan KLIK pautan ini >>  BUAT DUIT DENGAN YOUTUBE

Tagged As:

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *